Four Walls Studio

Architecture & Interior Design Photography
︎    | EN | ES

Info
   ︎   Imatges 

Four Walls Studio es una plataforma a través de la qual Diego aconsegueix unificar les seves majors passions: arquitectura i fotografia. Diego va estudiar fins al quart curs de la carrera d'Arquitectura en la Universitat de Buenos Aires (no titulat), una vegada instal·lat a Catalunya es va graduar com a Tècnic en Fotografia Artística a Barcelona (EASD Serra i Abella). Des de 2009 desenvolupa la seva carrera com a fotògraf i artista visual combinant el seu treball com a fotògraf d'arquitectura i disseny d'interiors.Processo


Gràcias per contactar. 

Sempre és útil discutir les seves necessitats fotogràfiques, els objectius de la marca, i qualsevol projecte específic que pugui estar interessat a ser fotografiat (inclosa la ubicació, la línia de temps, i com vostè planeja usar les imatges).

T'enviaré per correu electrònic les tarifes i els detalls de la llicència de les imatges en funció de la informació que m'hagis proporcionat. Després podem programar una trucada telefònica per a reunir-nos i repassar qualsevol pregunta que pugui tenir.

- PLANIFICACIÓ -

Farem una llista de fotografies segons les necessitats. Com més detallada o específica sigui la llista, millor. Si ja la tens preparada, genial! També podré ajudar-te a planificar una llista a partir d'observar imatges que m'enviïs, o programem d'un viatge de reconeixement de l'espai.

La llum natural juga un paper fonamental en el meu estil de fotografia. Farem tot el possible per a planificar el dia entorn de la posició del sol.

La majoria de les meves sessions depenen de les condicions meteorològiques, així que intento deixar espai en la meva agenda a la flexibilitat. Si plourà, gairebé sempre recomano canviar la data, però la decisió final depèn del client.

Sempre que sigui possible, recomano als clients que preparin els seus projectes per a ser fotografiats un dia abans de la sessió. Això fa que la part d'estil del procés de tret molt més àgil i permet més temps per a realitzar les preses.

- DIA DE LES FOTOS -

El dia que hem estat esperant!


Em trobaré amb tu en el lloc del projecte i descarregaré el meu equip. Abans de començar, sempre m'agrada recórrer el terreny (especialment si no hem explorat prèviament la ubicació junts). Això m'ajuda a entendre tots els elements de disseny en els quals ens centrarem i a tenir una millor idea de l'espai i de com canviarà la llum natural al llarg del dia.


Ara és el moment de preparar el meu equip i començar amb la primera presa. Em prendré uns minuts per a enquadrar la presa en la càmera abans de mostrar-te una vista en directe de la imatge en un portàtil. Revisarem tots els detalls i farem els ajustos necessaris en la posició de la cambra i el mobiliari/estilisme.

Depenent del nivell de producció, treballaré amb un assistent de fotografia, amb tu o pel meu compte per a manipular la il·luminació de l'espai i començar a capturar les exposicions. Cada presa pot prendre fins a 45 minuts per a preparar, estilitzar, il·luminar i capturar, però això varia molt depenent de molts factors.

Al final del dia, revisarem les preses per a assegurar-nos que hem cobert tot abans d'empacar.

- RECOLLIDA -

És hora de triar les teves fotos favorites.

Després de la sessió, rebràs una selecció de vistes prèvies sense retocar. Pots fer seleccions en línia o enviar una llista de les teves eleccions per correu electrònic.

Una vegada confirmades les seleccions, començaré el procés de retoc. Moltes capes de diferents exposicions es barregen artísticament a mà amb Photoshop. Es realitzaran ajustos de color generals i localitzats segons sigui necessari, i m'encarregaré de qualsevol neteja senzilla, com l'eliminació de cables, endolls, pols, etc. Es poden sol·licitar canvis majors, com afegir art o eliminar bastides, per una tarifa addicional.

Les imatges acabades es lliuraran com a arxius JPEG per a imprimir i en grandària web a través d'un enllaç de descàrrega de WeTransfer en un termini de dues setmanes després d'haver fet la selecció. A partir d'aquest moment, pot sol·licitar ajustos addicionals de retoc si els necessita.Pregunta'm el que vulguis!

Per a qualsevol pregunta, envia'm un correu electrònic a diegoballestrasse@gmail.com.